Met nog een ronde te gaan is de kampioen van KTV al bekend. Tom Balla is namelijk niet meer in te halen en heeft daarmee zijn titel geprolongeerd. Tom, gefeliciteerd!!! Ook de nummer twee is al bekend. Good old Arie Karreman is net als het vorige seizoen op de tweede plaats geëindigd. De strijd om de derde plaats ligt nog helemaal open en in de laatste ronde gaan Adri Haakman, Henk Keesman en Marco Groot strijden om de bronzen plak. De strijd om de 8e plaats (die waarschijnlijk recht geeft op een plaats in het eerste team) is ook nog interessant. Theo Weel, Nurko Agovic, Sido Quarré en Imad Ahmad gaan hiervoor de strijd aan in de laatste ronde van het schaakseizoen.

Op vrijdag 19 mei is er geen schaken!!! Vrijdag 26 mei wordt dan de laatste ronde van de interne competitie gespeeld en op vrijdag 2 juni is er dan nog de traditionele snelschaakavond.