Op deze vrijdag kwam de Pionier uit Abbekerk met een viertal naar Enkhuizen om te strijden tegen KTV 4. Helaas waren er maar drie spelers zodat Henk Smit reglementair de eerste partij gewonnen had. De andere drie partijen eindigden jammer genoeg voor KTV in een verlies, ondanks dat Stephen Dekker heel lang heeft gestreden voor een punt.

In de interne competitie kon Henk Smit, ondanks dat hij ingedeeld was voor de bondscompetitie, toch spelen tegen Imad Ahmad. Dit resulteerde in een goede remise. Marco Groot wist van Henk Keesman te winnen in een partij die lang interessant bleef. Hierdoor is Henk zijn koppositie kwijt aan Adri Haakman die zelf remise speelde tegen Arie Karreman. Cees Miedema wist ook een remise te behalen tegen Theo Weel ondanks dat hij een stuk achter stond.

Daniel Hoenderdos ging ambitieus de partij in tegen Jeroen Graaf, Jeroen wist de partij echter te winnen. Eus Thole speelde remise tegen Jeroen van Bilsen. Rowan Koomen kon, na zijn eerste overwinning van vorige week ,ook deze keer de winst binnenhalen.