In de 31e ronde van de interne competitie werden 12 partijen gespeeld. In deze ronde waren geen uitzonderlijke uitslagen te melden. In de strijd om het kampioenschap zullen Tom Balla en Adri Haakman de degens moeten kruisen. Misschien dat Marco Groot nog aan kan haken in de strijd.

In groep 2 is de strijd nog open, hier is nog niet duidelijk wie er met de eer gaat strijken. Op dit moment staat Jack Glas er het beste voor maar de verschillen met de achtervolgende groep, aangevoerd door Mirzad Dzanic en Cees Miedema, is erg klein.

In groep 3 lijkt Daniel Hoenderdos de overwinning binnen te hebben. Jur Visser volgt op ruime afstand op de tweede plaats.

In groep 4 is het nog niet duidelijk wie de winst gaat pakken. Rowan Koomen staat op dit moment op de eerste plaats maar de groep er achter heeft een kleine achterstand.

Al met al moet er nog flink gestreden worden om de prijzen.