In de een na laatste ronde van de competitie werd er weer volop gestreden in de nieuwe Doelen.

Tom Balla en Adri Haakman speelden voor het kampioenschap, Tom moest winnen om uitzicht te houden op de titel. Na ruim 3 uur gaf Adri op en heroverde Tom weer de nummer 1 van de ranglijst. In de laatste ronde valt de beslissing wie kampioen wordt van KTV 2017-2018.

In groep 2 heeft Cees Miedema de beste papieren om als eerste te eindigen in de groep. Sido Quarre staat tweede en kan Cees nog achterhalen. Ook Alex Brouwer kan het kampioenschap van het tweede ook nog binnenhalen.

In groep 3 heeft Daniel Hoederdos de beste papieren, hij verloor in een snelle partij tegen Sido Quarre. Werner de Groot wist van Theo Weel te winnen waardoor hij Daniel op de hielen ziet.

In groep 4 is het nog uitermate spannend doordat Nico van der Meer verloor van Jur Visser en Rowan Koomen niet van Henk Smit wist te winnen is hier nog niets beslist. In de laatste ronde zal blijken wie van de twee(Nico,Rowan) de overwinning binnenhaalt.

Al met al is het nog in geen enkele groep beslist en belooft de laatste ronde een spannende ronde te worden.