Het was gezellig druk in de Nieuwe Doelen tijdens de 29e ronde van de interne competitie. Naast de interne partijen speelde ook KTV 4 een bondswedstrijd tegen Purmerend 3. Op papier een lastige wedstrijd voor het vierde team. Het verschil in rating was aanzienlijk. Helaas kon het vierde team niet verrassen en verloor het de wedstrijd met 0-6. Stephen Dekker hield nog lang stand maar kon helaas ook niet de 0 wegpoetsen.

In de interen competitie wist Jeroen Graaf weer te winnen, ditmaal tegen Marco Groot. Jeroen heeft sinds 18 januari geen partij meer verloren voor de interne competitie en stevent af op zijn beste klassering ooit. Wim Slootweg wist wederom punten te halen, nadat hij zijn eerste drie partijen verloor komt hij langzaam op dreef en heeft hij niet meer verloren. Deze avond werd het hem wel gemakkelijk gemaakt door wat hulp van Henri Stouten.