In de 32 ronde van de interne competitie waren er flink wat afmeldingen waardoor er 12 partijen op het programma stonden. Niet te min werd er weer volop nagedacht om de beste stelling op het bord te krijgen.

Met nog 4 rondes voor de boeg wordt het langzamerhand duidelijk wie er met de prijzen vandoor gaan.

In groep 1 is dit waarschijnlijk Tom Balla, en dus ook de kampioen van KTV 2018-2019. Adri Haakman verloor zijn partij tegen Paul Grolman. Paul wist twee pionnen voor te komen en kon langzaam maar zeker de winst naar zich toe trekken. Doordat Adri verloor is het verschil met Tom redelijk groot en is de kans dat Tom kampioen gaat worden zeer groot. De strijd om de tweede en de derde plaats is nog volop open.

In groep 2 doet Jeroen Graaf zeer goede zaken, hij wist zijn partij te winnen tegen Henk Keesman. Jeroen ging het eindspel in met een kwaliteit en twee pionnen voor. Deze voorsprong was groot genoeg om de winst naar zich toe te trekken. Zijn voorsprong in groep 2 is aanzienlijk op de nummer 2, Sido Quarré. Deze voorsprong zal hij normaal gesproken niet meer uit handen geven. Net als bij groep 1 is de strijd om de plaatsen 2 en 3 nog open.

In groep 3 heeft Theo Weel de koppositie overgenomen van David Hanna-Mattr. Het verschil is nog klein dus de strijd om plek in groep 3 is nog volop open. Theo speelde zijn partij tegen Alex Brouwer die eindigde in een remise.

In groep 4 heeft Daniel Verberne door een overwinning op Imad Ahmad de nummer 1 positie overgenomen van Rowan Koomen. Zoals het er nu naar uitziet zal de strijd om de nummer 1 in groep 4 gaan tussen Rowan en Daniel.