In de 33e ronde stonden er weliswaar maar 12 partijen op het programma, de gezelligheid was er niet minder om.

Het oudste lid van KTV, Herman van Stralen (hij vierde onlangs zijn 90e! verjaardag) , speelde een puike partij tegen Jur Visser. Herman had zijn tegenstander middels een vervelende penning helemaal in de tang. Jur kwam er niet meer uit en Herman maakte de partij mooi uit.

Het op een na oudste lid, Eus Thole, speelde tegen Leo van Balen de langste partij van de avond. Eus wist lang stand te houden, maar in het verre eindspel moest hij toch zijn meerdere erkennen in Leo.

Jeroen Graaf speelde een solide partij tegen Arie Karreman. Het evenwicht in de partij werd nergens verbroken en toen de partij eindigde in een dubbel toreneindspel bood Jeroen remise aan, dat door Arie na enig nadenken werd geaccepteerd.