In de 34e ronde van de interne competitie kon de beslissing om het kampioenschap vallen. Tom Balla speelde tegen Arie Karreman en had aan een remise genoeg. Tom wist de partij echter niet te winnen en zo is de competitie nog niet beslist. Adri Haakman blijft nog een kans te maken op het kampioenschap, al is deze kans niet erg groot, doordat hij Marco Groot versloeg.

Theo Weel heeft een belangrijke stap gedaan om de winst in groep 3 veilig te stellen. In een onderling duel met de nummer twee van groep 3, David Hanna-Mattr, wist hij deze koppositie te versterken.

Jur Visser speelde remise tegen Eus Thole, Jur heeft de meeste remises van de club binnengehaald dit seizoen. 16 keer werden de partijen van Jur afgesloten met een remise. Stephen Dekker wist Henri Stouten te verslaan in een eindspel waarin Stephen zijn voordeel verzilverde in een overwinning.